3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3грудня разом ізсвітовою спільнотою Україна відзначає день людей зінвалідністю. Цей деньпокликаний привернути увагу допроблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності ідобробуту, акцентує увагу суспільства наперевагах, які воно отримує від участі людей зінвалідністю вполітичному, соціальному, економічному ікультурному житті. Ценагадування людству про його обов’язок виявляти турботу імилосердя донайбільш незахищеної частини суспільства— людей зінвалідністю.

Через війну чимало українців втрачають своє здоров’я. Кількість людей з інвалідністю як серед військових, так і цивільних, на жаль, збільшується. Наразі в країніналічуєтьсятри мільйони людей з інвалідністю.

Україна імплементує міжнародні стандарти щодо забезпечення прав і свобод цієї категорії громадян у національне законодавство. Ці зміни насамперед про те, якою державою ми прагнемо бути, — державою без бар’єрів, де кожен має рівні права та можливості.

На виконання листа відділу освіти Безлюдівської селищної ради, у закладі проведено виховні заходи до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями. (3 грудня) зокрема:

Інформаційне повідомлення. Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Група «Капітошка»
Інформаційне повідомлення Проведення Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя. Група «Журавлик»
Інформаційне повідомлення. Щороку3 грудняразом із світовою спільнотою Україна відзначаєМіжнародний день людей з обмеженими можливостями. Інформаційне повідомлення. Міжнародний день людей із інвалідністюне є святом,а покликаний привернути увагу до проблем цих людей,захисту їхніх прав, гідності і благополуччя Перегляд відео. Людина починається з добра (до Міжнародного дня людей з інвалідністю) https://youtu.be/GeW3fViAIn8?si=KLyGQpH7hbuzj4ww Група «Сонечко»
Інформаційне повідомлення Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Перегляд відео. Людина починається з добра (до Міжнародного дня людей з інвалідністю) https://youtu.be/GeW3fViAIn8?si=KLyGQpH7hbuzj4ww Інфографіка для дітей «Якщо поруч дитина з інвадідністю» Група «Любознайки»
Інформаційне відеоповідомлення Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Перегляд презентації Міжнародний день людей з обмеженими можливостями 3.12.2022. https://youtu.be/XMShqDhDAqc?si=EFhDswComCJUfX-u Група «Калинка»
Інформаційне відеоповідомлення. Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Прегляд відео. "Можливості обмежені, здібності - безмежні" до Міжнародного дня людей з інвалідністю. https://youtu.be/nTeBz4tqqFU?si=vlnt7GPDuaMTYiwq Перегляд відео. 3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. https://youtu.be/7TLf8PQVIpw?feature=shared Група «Чомусики»

Загалом просвітницькою роботою у закладі були охоплені понад 122 дітей та їхні батьки.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.