До побачення дитячий садок!!!

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком унашому дошкільному навчальному закладі.

25 травня дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, представники влади – всі бажаючі прийшли подивитися на наших вихованців – майбутніх школярів.

Під час свята випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців та отримали на згадку про цей день книги «Енциклопедія школяра», від Безлюдівського селищного голови Кузьмінова Миколи Миколайовича.

Багато хороших слів було сказано в цей день в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання.

…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, наші діти, а батькам ми бажаємо – терпіння і мудрості!

переглянути фото за адресою wym-1527601594275

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.